Som professionals. Exigeix professionalitat

PISCINES PER A TOTA LA VIDA
PISCINES PER A TOTA LA VIDA

PISCINES PER A TOTA LA VIDA

Ens dediquem a dissenyar i construir la seva piscina ambientant l'espai exterior a les seves preferències; també rehabilitem piscines en mal estat, dissenyant de nou tant la piscina com el seu entorn.

CONSTRUÏM EL SEU BENESTAR

La qualitat i el benestar són uns valors que cada cop es cotitzen més a la nostra societat actual. Per aquests motius és important invertir en qualitat de vida, augmentar el temps d'oci i de gaudir a l'aire lliure amb la família i els amics, i invertir en qualitat de vida en el seu entorn, a la seva casa, pot ser tant fàcil com construir una piscina al seu jardí. En els espais exteriors de la seva casa podrà compartir la diversió i el descans, a més a més dels beneficis saludables de la pràctica de l'exercici físic. El jardí de la seva casa es convertirà en un magnífic lloc de trobada per a gaudir amb els seus fills, amics i familiars. Des de CUARZO PISCINAS Y EXTERIORES el volem ajudar a crear l'entorn més adequat per a la seva llar.
 
Amb més de 350 projectes realitzats a llarg de la geografia catalana, ens dediquem a la construcció, rehabilitació i reparació de piscines i exteriors.
 
La nostra metodologia de treball la definim com "claus en mà", per a que el client no es preocupi de cercar: arquitecte, empresa d'excavació, constructora de piscina, paletes per a exteriors, etc. La nostra forma de treball es divideix en tre àrees principals:
  • El disseny i definició del projecte en coordinació amb el client.
  • L'execució de l'obra optimitzant els recursos (tramitació, excavació, construcció de piscina i acabats exteriors).
  • El servei final (assessorament permanent, garantia de 20 anys i manteniment dels nostres productes).
 
La nostra filosofia es centra en simplificar els processos per a aconseguir optimitzar els recursos en tot el procés, així com reduir temps en l'execució de l'obra evitant molèsties per al client. 
 
El nostre objectiu és construir el seu benestar. Que cada cop un major nombre de persones puguin disposar d'un lloc d'oci a la seva pròpia casa a un preu més que competitiu. La piscina i els exteriors d'un habitatge tenen com a finalitat millorar la seva qualitat de vida i la de la seva família, així com també aconseguir revaloritzar econòmicament la seva propietat.
 

 

© 2019 Cuarzo Piscinas - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb